вторник, 26 марта 2013 г.

ЧЕМ КОЛЯТ НАШИХ ДЕТОК)))

 СОСТАВ ВАКЦИН.
вспомогательные вещества.
 http://tervisekodu.ee/tarkuseterad/#vaktsiinidest

Sellel lehel leiad nimekirja vaktsiinides sisalduvatest lisaainetest. Olenemata nende kogusest on need kõik mürgised. Nende toksiinide põhjustatud kahjustus võib kõikuda silmale nähtamatust kuni surmani välja. Neid mürke kehasse süstides, ükskõik kas siis inimesele või loomale, ei saa loota, et kõrvalmõjusid ei teki. Erinevad on ainult kahjustuste ulatused.
Formaldehyde: (formaldehüüd)
читаем!

 
Formaldehüüdi teine nimetus on sipelghape, mis tekitab nii ülehappesust kehas kui ka närvikahjustusi. Sipelghape on tervisele ohtlik nii naha kaudu kui sisse hingates! Maksja neerud võivad samuti kahjustatud saada SEE ON IGAS KOGUSES OHTLIK.
Formaldehüüd
Formaldehüüd on tugeva lõhnaga värvitu gaas, mida kasutatakse ehitus- ja viimistlusmaterjalide tootmisel,
mööbli valmistamisel. Peamine formaldehüüdi allikas kodus on puitlaastplaatidest viimistlus(paneelid)
ning mööbel, kuna puitlaastplaatide valmistamisel kasutatakse kahte tüüpi formaldehüüdivaike:
fenool formaldehüüd- ja karbamiidvaigud. Ka happe mõjul kõvenevad lakid, värvid,
pinnatöötlemisvahendid, tekstiilid ja põrandakattevaibad võivad sisaldada formadehüüdi, kust see eraldub siseõhku.
Formaldehüüd pärineb ka tubakasuitsust, põletamise gaasidest ja desinfektsioonivahenditest.
Formaldehüüd on madalal kontsentratsioonil olemas nii välis- kui ka siseõhus, tavaliselt 0,06ppm (parts per million). Kui formaldehüüdi kontsentratsioon tõuseb kuni 0,1 ppm, täheldatakse silmade ja hingamisteede limaskestade ärritust (konjunktiviit, köha).
Formaldehüüd on tugev allergeen ning võib põhjustada allergilist nohu, hingamisteede haigusi (allergilist bronhiiti või bronhiaalastmat).
allikas: Tervisekaitseamet - Tarbijakaitseamet
Sümptomid:
Silmade-nina-kurgu ärritus; teravdatud haistmismeel, aneemia, apaatia, nägemise kaotus, veri uriinis, nägemise ebaselgus, valud kehas, kesknärvisüsteemi kahjustus, keemiline tundlikkus, selja valud ja pingulolek, krooniline vaginiit (tupepõletik), külmahood, kooma, konjunktiviit, spasmid bronhides, bronhiit, nina-kurgu põletik, südametöö häired ja arütmia, tundlikkuse muutused, kõhukinnisus, krambid, sarvkesta erosioon, köha, surm, punaste vereliblede hävimine, depressioon, dermatiit, kõhulahtisus, kontsentreerumise häired, meeltesegadus, peapööritus, kõrvavalu, ekseem, ärrituvus, väsimus, loote lämbumine (ja nad ei tea, mis võib põhjustada imiku äkksurma sündroomi?), külmetuse sarnane haigestumine, sage valulik urineerimine, gastriit, seedeelundite põletik, peavalud, hemolüütiline aneemia, hüperaktiivsus, immuunsüsteemi ülitundlikkus, neelamisraskused, raskused sõnade ja nimede kordamisel, põletikud loomeelundites, astma, kollatõbi, liigeste valu, neeruvalu, kõri spasm, mälukaotus, lõhnatundlikkuse kaotus, maitsetundlikkuse kaotus, menstruatsioonide ebaregulaarsus, metalli maitse, lihaste spasmid ja krambid, iiveldus, ninaverejooks, sõrmeotste ja käelabade tundetus, kahvatus, külm ja niiske nahk, alatemperatuur, segane kõne, kõrvade kohin, skisofreenia sümptomid, müratundlikkus, šokk, katkendlik hingamine, haiguskolded nahal, aevastamine, valus kõri ja neel, kõnelemisraskused, steriilsus, paistes lümfisõlmed, pisarate jooks, janu, trahhiit, peapööritus, vere oksendamine, oksendamine, hingeldamine, osaline kõriturse
allikas: C. Wilson; Chronic Exposure and Human Health (1993), McFarland & Company taken from Our Toxic Times Feb 1997 pgs 18 & 19.
Mercury: (elavhõbe) kasutatakse säilitusainena
Elavhõbe on Mendelejevi tabeli mürgistest ainetest teisel kohal (kohe uraani kõrval). SEE ON IGAS KOGUSES OHTLIK. Elavhõbe on väga toksiline aine mis ei lahku kehast sugugi kergesti. Kord juba suu kaudu manustatuna, süstituna või sissehingatuna, see säilib organismis ja akumuleerub.
Sümptomid:
stomatiit, igemepõletik, iiveldus, niisked jäsemed, valu, maksakahjustus, kardiovaskulaarse- ja vereloomesüsteemi kahjustus, kurtus, võib olla surmav, peavalu, pisted keelel, huultel, sõrmedel,
varvastes, metalli maitse, kerged seedeelundite häired, ülemäärased gaasid ja kõhulahtisus. Otsene mürgistus võib põhjustada seedeelundite põletikke ja häireid neerudes. Esmased
tundemärgid on kerged värinad väljasirutatud kätes, nägemise häired, koordinatsiooni häired, silmade-kõne-kirjutamise-kõndimise koordinatsiooni häired, võimetus seista iseseisvalt, ajutine
lihaste kõhetumine, tavalisest kõnest arusaamise häired, ärrituvus ja halb tuju, mis võib kujuneda maaniaks, poolteadvusetus, kooma, vaimne alaareng lastel, naha ärritus, villid ja dermatiit.
Teisesed sümptomid on tantstõbi, värinad, krambid, valu ja tuimus jäsemetes, neerupõletik, süljeeritus, hammaste väljalangemine, sinised igemed, masendus, depressioon, unetus, hallutsinatsioonid ja kesknärvisüsteemid häired.
Thiomersal: (tiomersaal)
Tiomersaali oht peitub selles, et ta sisaldab kaalu järgi 49,5% etüülelavhõbedat
Tiomersaal on vesilahustuv, kreemjas kristalliline pulber. Inimese kehas muundub ta etüülelavhõbedaks ja tiosalitsülaadiks.
USA Toidu- ja Ravimiameti Moderniseerimise Seadus, mis jõustus 1997, sisaldas peatükki, mis nõudis ametilt nimekirja koostamist kõikidest ravimitest ja toitudest, mis sisaldasid tahtlikult lisatud elavhõbedakomponente ja nende komponentide kvalitatiivset ja kvantitatiivset analüüsi. Võib ju kohe küsida, miks FDA seda regulaarselt pole teinud. Kuigi Toidu- ja Ravimiameti kohus on kindlustada toodete puhtus, ohutus, tõhusus ja efektiivsus, pole toodete litsentseerimisel selliseid analüüse kunagi nõutud. Antud ülevaates, mille valmimine võttis aega 2 aastat, “avastas” FDA, et imikud, kes saavad tiomersaali sisaldavaid vaktsiine, saavad sellega koos rohkem elavhõbedat, kui riiklike normidega on ette nähtud.
Imikuvaktsiinid, mis rutiinselt sisaldasid tiomersaali, olid DLT (difteeria-läkaköha-teetanus), B hepatiit, Hib (Haemophilus influenzae B). Haiguste Kontrolli Keskuse (CDC) poolt ettekirjutatud vaktsineerimiskalendrit järgides said beebid 0,0(?) (st mõned vaktsiinid olid tiomersaalivabad) kuni 187,5 mcg elavhõbedat, sõltuvalt erinevate tootjafirmade vaktsiinidest. Pooleteiseaastase lapse elavhõbedakogus võis ulatuda kuni 237,5 mcg-ni.
USA Keskkonnakaitse Agentuuri (EPA) poolt kehtestatud lubatud doos on 0,1 mcg kilogrammi kohta päevas. Kui keskmine 5-kilone beebi sai kahekuuselt kätte kõik ettenähtud tiomersaali sisaldavad vaktsiinid, siis sai ta sel päeval kokku 62,5 mcg elavhõbedat – 125 korda EPA lubatud normist rohkem!
Ja kuigi tegelikkuses sai laps elavhõbedat vaid neljal vaktsineerimise päeval selle aja jooksul, korrutas FDA oma analüüsis Keskkonnakaitse Agentuuri normid 180 päevaga. On hämmastav, et FDA otsustas jaotada laste tegelikult saadud elavhõbedakoguse ühtlaselt lapse esimesele kuuele elukuule, näidates, nagu oleksid lapsed saanud iga päev väikese koguse elavhõbedat ning raporteeris siis, et saadud kogused on kehtestatud normidest vaid veidikene kõrgemad.
vaktsiinide säilitusainena, nenditi järgmist:” Oma ohutushinnangus ei saa me käesoleval ajal välistada, et eksisteerib nõrk võimalus arenguhäireteks ja -hälveteks, mis on põhjustatud kumulatiivsest kokkupuutest vaktsiinides sisalduva tiomersaaliga.”
Mis järgmiseks?
Ei ole olemas ühest arusaama, kuidas paremini diagnoosida ja ravida kõrgendatud elavhõbedatasemega lapsi. Tõsise huvi orbiiti on tõusnud ravimeetod, kus metalli siduvad aineosakesed (chelating agents) läbivad ka hemato-entsefaalbarjääri. Uuritakse võimalust sel moel ravida ka pika aja vältel toimunud kahjustust, mis leidis aset lapse arengu olulistel faasidel. Hiljutisel autismikonverentsil kinnitasid mitmed autistlike lastega tegelevad arstid, et nad on ravinud neid kui kõrge elavhõbedatasemega lapsi ja on saanud suurepäraseid tulemusi käitumise, kõne ja mälu arengus peale raviprogrammi, mis seisnes keha oksüdatiivse stressi ja keha metallisisalduse vähendamises.
Mida teha?
Ülaltoodud informatsioonist hoolimata on USA Toidu- ja Ravimiamet vaktsiinitootjatele ainult “soovitanud” tiomersaali vaktsiinides vähendada või elimineerida. Rääkides tiomersaalist, märkis Neal Halsey, kes on John Hopkinsi Ülikooli Vaktsiiniohutuse Instituudist, et “Me võime öelda, et tõestust kahjulikkuse kohta pole, kuid tõsi on, et keegi pole seda ka otsinud.” Endiselt on müügil suur hulk tiomersaali sisaldavaid vaktsiine. Nii avalikkus kui meditsiinitöötajad peaksid olema teadlikud nii tiomersaali sisaldavatest kui tiomersaalivabadest vaktsiinidest. Lapsevanemad teevad turuuuringuid, et leida oma lapsele ohutumat turvatooli ja mänguasju, kuid nad ei tea, et samasugust eeltööd tuleks teha ka vaktsiinide puhul. Tiomersaal on nüüdseks eemaldatud muuhulgas lateksvärvidest ja paljudest teistest toodetest just põhjusel, et ta on lastele mürgine.
1999.a. keelati USA-s tiomersaali sisaldavad vaktsiinid. Ülejäänud sajad miljonid maailma lapsed saavad tiomersaali (st etüülelavhõbedat) sisaldavaid süste edasi. Ka Eestis.
vaata Eestis kasutatavate vaktsiinide nimed ja sisaldus

Ülejäänud võimalikud lisaained vaktsiinides:Antifreeze: (antifriis)        Tuntud ka kui Ethylene Glycol. Võib põhjustada neerude, maksa, vereloome, kesknärvisüsteemi (CNS) häireid. Allaneelamisel on kahjulik või surmav. Kõrvalmõjud: käitumishäired, unisus, oksendamine, kõhulahtisus, nägemishäired, janu, krambid ja südamepekslemine, kesknärvisüsteemi stimuleerimine, depressioon, südametöö häired, häired neerude töös. Võib tekitada ka maksa ja vereloome häireid. Loomkatsetel on märgitud arengu- ja viljakushäireid.Aluminium: (alumiinium) Kardiovaskulaarne ja vere toksikant, neurotoksikant, hinqamiselundite toksikant. Tekitab ajukahjustust, dementsust, krampe ja koomat. Kahtlustatakse, et põhjustab Alzheimer’i tõve. Üks mürgisemaid aineid võrreldes teiste kemikaalidega.2-Phenoxvethanol:         Arenqu- ja viljakushäirete põhjustaja. Ainevahetuse mürk (segab kõikide rakkude ainevahetust). Suuteline blokeerima immuunsüsteemi loomuliku kaitsevõime.Phenol: (fenool)               Tuntud ka kui Carbolic Acid (karboolhape). Karboolhape hävitab küll mikroobe, kuid avaldab ka kahjulikku toimet haige organismisse, nõrgendades loomulikke vastupanujõude ja aeglustades haavade

paranemise protsessi. Arenguhäirete põhjustaja, kahjustab seedeelundeid, neere, hingamiselundeid ja maksa. Mürgine närvisüsteemile nahale ja tundeelunditele. Kümnepallisüsteemis kolmandal kohal mürgisuse poolest.Methanol: (metanool)       Lenduv, tuleohtlik ja mürgine vedel alkohol Kasutatakse lahustina ja antifriisi komponendina kütuses.Borax (booraks)             Traditsiooniliselt kasutatakse putukamürgina. Kahtlustatakse, et kahjustab südame tööd, mürgine verele, seedeelunditele, maksale, närvidele, (sodium tetraborate          Loomkatsetes on leitud, et mõjub viljakust pärssivalt, decahydrate):Glutaraldehyde:               Allaneelamisel mürgine (süstimisel veel mürgisem). Põhjustas loomkatsetel sünnidefekte.MSG   (glutamaat)           FDA lehekülg nimega “FDA and Monosodium Glutamate (MSG)” teatab, et “Glutamaadi süstid laboriloomadele on näidanud ajus olevate närvirakkude (monosodium                    hävimist.” Sümptomid (siin on loetletud mitte kõik): põletav tunne glutamate):                       jäsemetes, tuimus, seljavalu, peavalu, südame pekslemine, iiveldus. Sulfate and phosphate                                                                                                                    < compounds
Ammonium Sulfate:       Mürgine seedeelunditele, maksale, neuroloogiliselt ja hingamiselunditele. Gentamicin Sulfate:       antibiootik Neomycin Sulfate:         antibiootik Tri(n)butylphosphate:    Kahjulik neerudele, põhjustab neuroloogilised kahjustusi.
Polymyxin B:                              antibiootik
Polysorbate 20/80:        Nahale ja tundeelunditele mürgine. Teadaolevalt tekitab loomadel vähki. Hiirtel tehtud katsetel põhjustas aborte. (Food Chem Toxicol 31(3): 183-90 (1993) Institute of Preventive and Clinical Medicine, Limbova, Bratislava.)
Sorbitol:                           Seedeelunditele ja maksale mürgine. Polyribosylribitol:            Hib bakteri komponent
Beta-Propiolactone:        Kantserogeen (vähkitekitav) seedeelunditele ja maksale mürgine, hingamiselunditele, nahale ja tundeelunditele mürgine. Väga mürgine inimesele.
Amphotericin B:              MME definitsioon – “ravim kasutamiseks seenhaiguste raviks. Võib tekitada allergiat. Kõrvalmõjude hulgas verehüübimishäired, neeruprobleemid, iiveldus ja palavik. Kui kasutatakse nahal, siis võivad ilmneda allergilised reaktsioonid.”

Animal organ tissue        Loomade rakukultuure tuleb kasutada vaktsiinides, seega see koostisosa and blood:                        on süstis kindlalt olemas. Võib sisaldada paljusid loomade-lindude viiruseid, mis on inimesele kahjulikud. Loe eraldi selle kohta.(loomade organid ja veri) Loomad kelle organeid, verd jmt. kasutatakse: ahv (neerud), veised (süda),vasikas (seerum), kana (embrüo ja muna), part (muna), siga (veri), lammas (veri), koer (neerud), hobune (veri), jänes (aju), merisiga jne.Aborted human foetal     Teise inimese loote rakukultuuride (mitte ainult loomade omade) tissue and human            kasutamine on mürgine meie kehale, albumin: inimese loote rakud ja vereplasma osadLarqe foreian proteins:  Võõrad proteiinid (saadud veiste nahast, veiste demineraliseeritud luudest sea nahast jne) on toksilised meie kehale. Kaseiin (piima proteiin) on (võõrvalgud)                     kolmekordses antigeenis (TDL). Tänu sellele immuunsüsteem “vastab” -tekib vastureaktsioon sellele invasioonile – meie keha muutub tundlikuks nende koostisainete vastu, mitte ei teki immuunsust. Latex: (lateks)                   Seda sisaldab B-hepatiidi vaktsiin, mida süstitakse rutiinselt tervishoiutöötajatele USA-s. Märkimisväärselt on samal ajal kasvanud sealsete med.õdede seas lateksi allergia. Mida sa arvad, kuidas nad muutusid lateksi vastu tundlikuks? Allergilised reaktsioonid võivad olla eluaegsed. Hepatiit B vaktsiini süstitakse nüüd rutiinselt paljudes riikides, kaasaarvatud Austraalia ja USA. (Ka Eestis)
Animal Viruses:               Paljud nendest on võõrad inimese organismile. Üks sagedamini dokumenteeritud näide on ahvidel esinev viirus SV40. See on kahjutu (loomade viirused)            ahvidele, kuid kui seda süstida inimesele, siis see võib põhjustada vähki ajus, luudes, kopsus, lümfides.
Human viruses.              Viirused, mille vastu vaktsiinid peaksid kaitsma, on sagedamini väidetult “tapetud”, “inaktiveeritud” või “puhastatud”. See aga on müüt. Põhiline (inimeste viirused)            meetod viiruste inaktiveerimiseks on formaldehüüdi kasutamine, mille efektiivsus on üsna piiratud ja siis ka ainult ajutine – kui juba viirus on süstitud kehasse ja alustab levimist, siis on dokumenteeritud meditsiinialases kirjanduses, et need “puhastatud-tapetud-inaktiveeritud” viirused suudavad taandareneda nende esialgsesse nakatamisvõimelisusesse.
üks kasutatud allikatest: http://www.zone.ee/vaktsineerimisest/murk%20vaktsiinides.htm

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Побеседуем???